BY ROSENGRIP

Harvestparty @ kommendören

I söndags var jag bjuden till restaurang Kommendören där Harvestparty ägde rum i samarbete med Tabasco. Vi fick lyssna på hur Tabasco tillverkas på Avery Island. Fascinerande historia och produktion.

IMG_6215

Både drinkar och mat var smaksatta med Tabasco och se så fin dukning.

IMG_6211

Fördrink med Cava och Tabasco

IMG_6217

Visste inte att det fanns så mycket produkter med just Tabasco

IMG_6221

familjen Mc ILHENNY som producerar Tabasco äger hela ön Avery Island i USA och all produktion sker där.

IMG_6233

Första rätten ut var en liten Hummer Taco smaksatt med Tabasco greenpepper som är deras mildaste flaska.

IMG_6224

IMG_6234

Vi fick smaka på dessa fyra sorter och min favorit vart Chipotlen med sin rökiga smak.

IMG_6240

Ribs med Chipotle Tabasco

IMG_6250

Ostron med vanlig Tabasco, vill säga att det var gott men det var det inte för jag är inget fan utav ostron tyvärr men dom som gillar ostron älskar nog detta men jag provade iallafall.

Desktop21

Sista rätten ut vart en liten burgare med Tabasco Habanero som är deras starkaste, riktigt gott! Michan och Sandra var också på eventet och gav sina smaklökar en rejäl omgång 🙂

Desktop20

Vi avslutade kvällen med att prova själva Peppar pastan som Tabasco är gjord på innan det tillsätts Salt och Vinäger. Fy fysiken vad starkt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats