I söndags var jag bjuden till restaurang Kommendören där Harvestparty ägde rum i samarbete med Tabasco. Vi fick lyssna på hur Tabasco tillverkas på Avery Island. Fascinerande historia och produktion.
Både drinkar och mat var smaksatta med Tabasco och se så fin dukning.
Fördrink med Cava och Tabasco
Visste inte att det fanns så mycket produkter med just Tabasco
familjen Mc ILHENNY som producerar Tabasco äger hela ön Avery Island i USA och all produktion sker där.
Första rätten ut var en liten Hummer Taco smaksatt med Tabasco greenpepper som är deras mildaste flaska.
Vi fick smaka på dessa fyra sorter och min favorit vart Chipotlen med sin rökiga smak.
Ribs med Chipotle Tabasco
Ostron med vanlig Tabasco, vill säga att det var gott men det var det inte för jag är inget fan utav ostron tyvärr men dom som gillar ostron älskar nog detta men jag provade iallafall.
Sista rätten ut vart en liten burgare med Tabasco Habanero som är deras starkaste, riktigt gott! Michan och Sandra var också på eventet och gav sina smaklökar en rejäl omgång 🙂
Vi avslutade kvällen med att prova själva Peppar pastan som Tabasco är gjord på innan det tillsätts Salt och Vinäger. Fy fysiken vad starkt!