BY ROSENGRIP

Åkt in akut med vovven 

God morgon 🙁 min morgon var inte som förväntat. Jag har ställt in dagens planer och åkt in med Kenzo till djursjukhuset. Det är något fel på honom och vi försöker hitta ett svar. Det här är tredje gången han åker in. Tidigare har han testats för allt möjligt och magnetröntgats utan resultat så får se vad dom säger idag. Det är något med hans balans som inte står rätt till. Han ramlar ihop ibland och hans kropp drar liksom åt vänster. Svårt att förklara och det som har konstaterats är att han har en ansiktsförlamning på höger sida samt att han är döv på den sidan. Så nu sitter jag här i väntrummet och kollar på Nyhetsmorgon med en kaffe i handen och Adam i vagnen. Passar på att skriva till dig medan alla sitter stilla. 

IMG_4690 IMG_4700

När allt var bra satt jag och bläddrade igenom tidningar på jakt efter lite inspiration. Risifruttis nyhet koladröm är himmelsk, jag älskar allt som innehåller kola. 

IMG_4726 

Kakorna på bilden var do die for och dyker upp i julkalendern 🙂 

IMG_4731

Första advent närmar sig. Har du smygpyntat något ? Planerat adventsbak?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Hjärntumör? Det är nämligen dom symptomen en människa får när denne drabbas av det. Fast det borde upptäckts på en magnetröntgen.

    1. Daniella

      Idiopatisk vestibulär sjukdom visade det sig. Inflammation i balansnerverna men man vet inte med säkerhet. Magnetröntgen har avfärdat tumörer, stroke, Ataxi och andra åkommor.

stats