400 g mandelmassa
1 st ägg
3 st äggvitor
4 msk kakao
rivet skal av 1 st apelsin
5 dl vispgrädde
300 g mjölkchoklad
3 st äggulor
hallon
hyvlad hallon choklad
Riv mandelmassan och blanda med ett ägg och lättvispade äggvitor, kakao och apelsinskal. Häll smeten i en smord form med löstagbar kan. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min på 175° och låt kakan svalna sedan. Smält chokladen och vispa grädden. Rör ner en äggula i taget i chokladen. Blanda chokladen med hälften utav grädden, vänd ner resten utav grädden. Häll blandningen över kakan och täck med plast. Låt sedan stå i frysen i minst 4 timmar. Ta ut kakan 30 minuter innan servering och dekorera med hallon och hyvlad choklad.
Den här tårtan är en utav dem godaste bakverken jag har ätit! Ni måste testa!