BY ROSENGRIP

Afternoon Tea på Gamla Orangeriet med Bonne Maman

Det är fullt på schemat idag och jag har inte en sekund över så detta är tidsinställt sen igår. Jag har träning, fixa naglar, hämta tårta, fylla ballonger och dekorera lokalen på min att göra lista idag. Lite skönhetsfix på kvällen och sen är jag redo för morgondagen. Ska bli så roligt och det bästa utav allt är att jag får umgås med alla jag älskar på en och samma dag <3

IMG_6251

Medan jag flänger runt får du se bilder från Gamla Orangeriet som jag var inbjuden till en afternoon tea på.

IMG_6176

Tänkte hålla igen med gottigheter till lördag men det sprack redan där, haha! Vad ska man säga jag älskar sötsaker lite föööör mycket 🙂

IMG_6187

Bonne Mamans marmelader tillverkade enligt traditionella franska recept och innehåller helt naturliga ingredienser.

IMG_6190

Super trevligt var det att komma iväg på en vardag i mörker och kyla för att stiga in i den mysigaste omgivningen på länge. Vi blev även fotograferade utav en professionell fotograf. Det ska bli spännande att se resultatet eftersom ingen utav barnen ville sitta still.

IMG_6219

Jag tog med mig min mamma och båda pojkarna

IMG_6197

Goda nybakade scones

IMG_6223

Det var ett litet event med några få utvalda

IMG_6282

Gooooodies skriker han! Eller inte 😉

IMG_6305

Asså den här arga blicken, mina söner är mig upp i dagen. Båda två har ärvt den!

Desktop5

Fullt ös med dessa två nu för tiden och jag är så glad att dom har varandra

Desktop6

Adrian är fortfarande Adams stora idol medan Adrian är lite cool men tycker om han i smyg trots att han gärna inte erkänner det. Adam springer för fullt och dom skrattar lika mycket och lika högt.

IMG_6320

Bråken har ökat för Adam måste alltid ha exakt det Adrian har och Adrian släpper inte ifrån sig något i första taget. Väldigt starka personligheter med mycket bus. Så mycket glädje dom ger mig! Speciellt när dom sover hela nätter.

IMG_6323

Adam går fortfarande som en liten klocka här hemma och sover senast 19 i sin egna säng och hela natten. Han somnar helt själv och jag har till och med tagit bort god natt vällingen.

IMG_6334

Vi fick med oss dom goda marmeladerna hem som tillverkas i Frankrike och innehåller endast 100% naturliga råvaror. Sådant gillar vi här hemma.

IMG_6341

Älskar dom rödrutiga locken och den handskrivna texten

IMG_6349

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sarah

    Jag skulle så gärna vilja veta hur du gjort med sovrutiner för Adam . För visst startade ni redan från start med honom ? Är lite orolig nu inför bebis nr 3 på ingång . Sen skulle jag även vilja se en av dina ”dagens to do list ” få lite råd å tips 🙂

stats