Jag kör ett recept redan så här på morgonkvisten för det här receptet kan inte vänta! Ok så jag har helt klart en ny favorit rätt här hemma ! Gaaaaah så gott det här var !
Fisktacos
med
tortillabröd
riven ost
salladsblad
Fisken
400 g torsk
2 st ägg
vetemjöl
ströbröd
salt & peppar
.
Skär torsken i bitar. Knäck två ägg i en skål och vispa upp. Salta & peppra äggblandningen. Häll ut lite ströbröd i en tallrik och häll över lite vetemjöl. Blanda ihop allt. Panera fisken först i ägg sedan i ströbröd och stek i en stekpanna på medelvärme i smör.
Guacamole
1 st avokado
0.5 dl gräddfil
citronsaft
1 st vitlöksklyfta
salt
.
Mosa en avokado och blanda med gräddfil, lite citronsaft, en pressad vitlöksklyfta och smaka av med salt.
Coleslaw
3 dl vitkål
1 st morot
1/2 rödlök
0.5 dl majonnäs
citron
salt & peppar
.
Strimla vitkål fint. Riv moroten. Skala och skiva lök tunt. Blanda ihop allt. Rör ner majonnäs lite citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Salsa
1 st tomat
1/2 rödlök
1 tsk hackad persilja
1 tsk olivolja
citron
salt & peppar
.
Hacka tomat, rödlök och blanda med persilja, olivolja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Lägg ett salladsblad, fisk, coleslaw, tomatsalsa och guacamole i ett tortillabröd och njut!
Måste göra om detta snarast!
Idag är det träning som gäller på dagen. Tänkte faktiskt ta igen lite och köra två träningspass, ett bodypump och ett PT-pass. Så det är bara att ladda upp med en ordentlig frukost. På kvällen ska jag iväg på ett roligt event som innebär matlagning. Sist jag var på ett sådant lagade vi mat tillsammans med Tina Nordström. Denna gång är det en annan stjärnkock som vi får äran att laga mat med.