BY ROSENGRIP

Fransk laxlåda

500 g laxfilé

0.5 tsk salt

1 röd lök

2 st äpplen

2 tsk dijonsenap

3 dl grädde

Sätt ugnen på 225°. Skär laxen i tärningar och krydda med salt. Skala och skiva löken . Skala, kärna ur äpplena och skär i tärningar. Blanda lax, lök och äpplen och lägg allt i en ugnsform. Blanda grädde med senap och häll över. In i ugnen ca 15-20 minuter tills laxen är färdig. Jag var skeptisk till äpplena men snacka om att bli överraskad. Det här vart jätte gott och hur enkelt som helst! Ska göra om denna rätt i helgen när min mamma och morbror kommer till mig men ska ändra om lite. Hittade receptet inne på Arla när jag sökte efter inspiration.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats