BY ROSENGRIP

Inget internet & fjärilshuset

Mitt internet hemma knasar. Ovanligt va ? Blir så less på Viasat och önskar att vi kunde byta bolag men tyvärr så är Viasat dom enda vi kan ha som operatör i vårt hus. Efter att det har strulat 10.000 gånger borde dom verkligen ha gått på djupet med vad problemet är. Så ingen tv och ingen internet har jag haft varken igår eller idag. Kul va!
För övrigt så mår jag mycket bättre och är bara smått illamående fortfarande. Varför vet jag inte, jätte konstigt.
Den här lördagen har vi spenderat först med våra vänner Samira & Sipan på fjärilshuset. Våra barn gick loss och tyckte det var kul att kolla på fjärilar, hajar och massa andra djur. Vi fikade och åt lunch där också dock inte utan stress då det är mycket spring i benen på vissa barn (läs mitt barn). När vi var färdiga hängde Samira & Joseph hemma hos oss medan våra män handlade hem. När det närmade sig kväll kom min mamma och min svärmor förbi också. Vi åt middag och hade det trevligt. Dom turades om med barnen medan jag fick händerna fria. Svärmor sover över ikväll vilket vi tycker är jätte mysigt. På morgonen kommer resten utav familje medlemmarna för lite första advents bak.

IMG_0515.JPG
Nyfikna små

IMG_0518.JPG
Hysteriskt roligt när vi såg vad sköldpaddorna sysslade med

IMG_0551.JPG
Jag försökte fånga fjärilarna på kort medan Adrian mest ville klubba ner dom

IMG_0502.JPG
Sen vart det dags för hajar och det stora Akvariet

IMG_0541.JPG
Bebisgos

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Rogers

    Alltså, vi har Comhem och går snart av på mitten, vi har inte haft internet sen igår. Argh..och tidigast en tekniker kan komma är på onsdag!? Så sjukt ju, haha..

stats