BY ROSENGRIP

Presslunch – Grand Deluxe Brioche

Majoriteten utav den här dagen har varit skit men istället för att skriva om det negativa lyfter vi fram det positiva och fokuserar på det istället. Jag var iväg på en presslunch tidigare på Max huvudkontor. Det är nämligen en ny burgare på väg ut och till och med jag som inte är en snabbmatsmänniska vart såld. Den kommer bli en hit och säkert deras godaste genom tiderna lita på mig!

IMG_2750

Adam minglade och skötte sig exemplariskt som alltid

IMG_2763

Briochebröd i kombination med rödlök, tomat, ost, majonnäs och jalapenosalsa är nyheten

IMG_2772

här har ni den Grand deluxe Brioche med sitt luftiga och lätta vetebröd med fyllig smörsmak och som innehåller ägg, vilken hit och smakkombinationerna är perfekta

IMG_2770

bara ytan på brödet gör att man vill ta en tugga

IMG_2787

utöver hamburgaren fick vi snaska på deras berömda kycklingvingar som finns att köpa i butik den 21 maj samma dag som Grand Deluxe Brioche lanseras på Max

IMG_2758

snart i en kyl nära dig (var tvungen)

IMG_2754

vi gick inte hem tomhänta om man säger så utan fick plocka på oss en påse med det som föll oss i smaken

IMG_2873 IMG_2880 IMG_2889

21 maj finns den på Max

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats