Majoriteten utav den här dagen har varit skit men istället för att skriva om det negativa lyfter vi fram det positiva och fokuserar på det istället. Jag var iväg på en presslunch tidigare på Max huvudkontor. Det är nämligen en ny burgare på väg ut och till och med jag som inte är en snabbmatsmänniska vart såld. Den kommer bli en hit och säkert deras godaste genom tiderna lita på mig!
Adam minglade och skötte sig exemplariskt som alltid
Briochebröd i kombination med rödlök, tomat, ost, majonnäs och jalapenosalsa är nyheten
här har ni den Grand deluxe Brioche med sitt luftiga och lätta vetebröd med fyllig smörsmak och som innehåller ägg, vilken hit och smakkombinationerna är perfekta
bara ytan på brödet gör att man vill ta en tugga
utöver hamburgaren fick vi snaska på deras berömda kycklingvingar som finns att köpa i butik den 21 maj samma dag som Grand Deluxe Brioche lanseras på Max
snart i en kyl nära dig (var tvungen)
vi gick inte hem tomhänta om man säger så utan fick plocka på oss en påse med det som föll oss i smaken
21 maj finns den på Max