BY ROSENGRIP

Biskvier med hasselnötskräm

Vilken succé dessa gjorde på festen! Dem vart otroligt goda och smakerna var en perfekt kombination. MÅSTE testas! Godaste biskvierna!

Bottnar ca 20 st

250 g mandelmassa

1 dl socker

2 äggvitor

Fyllning

1 burk hasselnötskräm

Topping

200 g mörk choklad

Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med socker och äggvitorna. Spritsa ut bottnar på en plåt med bakplåtspapper till önskad storlek. Grädda i ugnen ca 15 minuter tills dem har fått en fin gyllene brun färg. Låt svalna och bred sedan på önskad mängd hasselnötskräm. Låt stå i kylen medan du bryter chokladen i bitar och smälter över vattenbad eller i micron. Doppa sedan biskvierna i chokladen och låt stelna. Utseendet på mina vart inte perfekt eftersom jag hade en liten som störde hela tiden men smaken däremot vart en riktig tio poängare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Daniella

      Camilla, den heter nöt-créme och är i en vit fyrkantig burk. Sån där som man åt i skolan i små plast förpackningar.

stats