Vilken succé dessa gjorde på festen! Dem vart otroligt goda och smakerna var en perfekt kombination. MÅSTE testas! Godaste biskvierna!
Bottnar ca 20 st
250 g mandelmassa
1 dl socker
2 äggvitor
Fyllning
1 burk hasselnötskräm
Topping
200 g mörk choklad
Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med socker och äggvitorna. Spritsa ut bottnar på en plåt med bakplåtspapper till önskad storlek. Grädda i ugnen ca 15 minuter tills dem har fått en fin gyllene brun färg. Låt svalna och bred sedan på önskad mängd hasselnötskräm. Låt stå i kylen medan du bryter chokladen i bitar och smälter över vattenbad eller i micron. Doppa sedan biskvierna i chokladen och låt stelna. Utseendet på mina vart inte perfekt eftersom jag hade en liten som störde hela tiden men smaken däremot vart en riktig tio poängare.
Jaha ja då vet jag vilken du menar. Tack för svaret 🙂 Ska testa baka dessa snart.
Dem vart jätte goda 🙂 kram
Ser goda ut! Vilken hasselnötscreme använder du? Jag kommer bara på Nutella men din ser ljusare ut.
Camilla, den heter nöt-créme och är i en vit fyrkantig burk. Sån där som man åt i skolan i små plast förpackningar.
Mums!!
Det här receptet ska jag testa nåndag 🙂