Jag har tittat i recept favorit högen och plockat ut detta recept till er! Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!
Botten
3 ägg
4 1/2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 1/2 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4 msk kakao
225 g smör
2 dl kokande vatten
Kokoskräm
225 g smör
4 dl florsocker
2 ägg
1 påse kokos (ca 200 g)
Garnering
200 g ljus choklad
1/2 msk olja
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Blanda ner vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao i äggblandningen. Smält smöret och koka upp vattnet i samma kastrull. Tillsätt den varma blandningen i bunken. Vispa ihop till en smet. Smörj och bröa en långpanna, ca 24 x 30 cm. Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen 20–25 min. Kokoskräm, Smält smöret i en kastrull. Blanda ner florsocker, ägg och kokos. Kyl kakan i frysen i ca 30 min när den svalnat efter gräddningen. Bred på kokoskrämen på chokladbotten. Smält chokladen över vattenbad. Blanda ner oljan. Bred ut chokladen över kokosfyllningen och låt den stelna.
Förvara kakan i kylskåp.
Jag har bakat de så många gånger eftersom de gjort succé här hemma och bland vännerna. Så gott men ändå lätt att göra. Kikar alltid in här efter goda recept
ikväll blir det något gott från din blogg med
TACK!! Ps. Uppdatera mera 
Tack så jätte mycket
Vad kul att höra! Lycka till, blev också sugen på något gott nu!! Ska försöka!
stor kram 
Åååå så gott det ser ut! Ska spara receptet och baka den nästa gång vi får gäster