BY ROSENGRIP

Chokladmousse

En enkel efterrätt som går att förbereda långt innan och är så god! Man kan inte misslyckas!

.

100 g mörk choklad

2 ägg

1 msk socker

2 dl grädde

.

Separera äggvitorna och äggulorna. Vispa äggvitorna till hårt skum tillsammans med sockret (man ska kunna vända på skålen utan att skummet rör sig). Smält chokladen och rör ner en äggula i taget. Vispa grädden len och inte för hård. Vänd ner chokladen i den vispade grädden. Vänd sedan ner äggvitorna och portionera upp moussen i skålar. Ställ i kylen för att stelna ca 2-3 timmar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats