500 g laxfilé
0.5 tsk salt
1 röd lök
2 st äpplen
2 tsk dijonsenap
3 dl grädde
Sätt ugnen på 225°. Skär laxen i tärningar och krydda med salt. Skala och skiva löken . Skala, kärna ur äpplena och skär i tärningar. Blanda lax, lök och äpplen och lägg allt i en ugnsform. Blanda grädde med senap och häll över. In i ugnen ca 15-20 minuter tills laxen är färdig. Jag var skeptisk till äpplena men snacka om att bli överraskad. Det här vart jätte gott och hur enkelt som helst! Ska göra om denna rätt i helgen när min mamma och morbror kommer till mig men ska ändra om lite. Hittade receptet inne på Arla när jag sökte efter inspiration.
Låter jättegott och enkelt! Det ska jag testa någon dag:)
Karin,
det var försvånansvärt gott!! Bilden var dock inte den bästa, hatar att fota i mörker 🙁
Åh, du borde vara med på halv 8 hos mig 🙂