Jag och Sandra var på presslunch hos Kronfågel igår som presenterade deras nyheter. Jag satt faktiskt för några veckor sen och tänkte att jag verkligen vill minska min köttkonsumtion och äta mera kyckling och fisk utav anledningen att jag tycker att det är ett fräschare alternativ och bättre för kroppen. Därför kom den här presslunchen i perfekt tid eftersom vi fick lyssna på lite fakta angången just köttkonsumtion.
äppelmust med äppelskivor välkomnades vi med
Kronfågels ”minutfamilj” utökas nu med minutstrimlor och minutskivor dessutom kommer det en helt ny produkt i september dvs Chicken ”Ribs”
Vi fick testa deras pulled chicken
och medan kockarna satte igång att laga mat fick vi lyssna på lite info angående produkterna
buffén var inte nådig och det hade lagats rätter med alla nya produkter som lanseras nu
så himla smart med minutstrimlor, snacka om att underlätta i vardagen, här i en wok
vi fick även testa deras ekologiska Bosarpkyckling som smakade fantastiskt och även är KRAV-märkt, kycklingarna växer långsamt i minst 70 dagar och får ekologiskt foder samt har tillgång till utomhusvistelse
minutskivorna här i en Cesarsallad
Chicken ”Ribs” Texas BBQ med paprikasalasa och böndipp, bara att värma förpackningen och servera
Adam härjade på och var med så klart
till efterrätt var det Sorbé med äppelkompott
och självklart en varsin kylväska fylld med produktnyheter som jag kommer skriva mer om i ett annat inlägg, jag som behövde en större kylväska och kyckling i kyl och frys, perfa!
Pulled chicken i bröd sådär m nån sås mmmmmm den brickan såg galet god ut
Wow lyx event , kanske man kan få smaka en kyckling middag snart då?
En Caesar sallad kanske 😉