BY ROSENGRIP

Kronfågels nyheter – Presslunch

Jag och Sandra var på presslunch hos Kronfågel igår som presenterade deras nyheter. Jag satt faktiskt för några veckor sen och tänkte att jag verkligen vill minska min köttkonsumtion och äta mera kyckling och fisk utav anledningen att jag tycker att det är ett fräschare alternativ och bättre för kroppen. Därför kom den här presslunchen i perfekt tid eftersom vi fick lyssna på lite fakta angången just köttkonsumtion.

IMG_0195

äppelmust med äppelskivor välkomnades vi med

IMG_0203

Kronfågels ”minutfamilj” utökas nu med minutstrimlor och minutskivor dessutom kommer det en helt ny produkt i september dvs Chicken ”Ribs”

IMG_0200

Vi fick testa deras pulled chicken

redi2

och medan kockarna satte igång att laga mat fick vi lyssna på lite info angående produkterna

redi3

buffén var inte nådig och det hade lagats rätter med alla nya produkter som lanseras nu

IMG_0283

så himla smart med minutstrimlor, snacka om att underlätta i vardagen, här i en wok

IMG_0270

vi fick även testa deras ekologiska Bosarpkyckling som smakade fantastiskt och även är KRAV-märkt, kycklingarna växer långsamt i minst 70 dagar och får ekologiskt foder samt har tillgång till utomhusvistelse

IMG_0271

minutskivorna här i en Cesarsallad

IMG_0274

Chicken ”Ribs” Texas BBQ med paprikasalasa och böndipp, bara att värma förpackningen och servera

IMG_0289 redi4

Adam härjade på och var med så klart

IMG_0351

till efterrätt var det Sorbé med äppelkompott

IMG_0365

och självklart en varsin kylväska fylld med produktnyheter som jag kommer skriva mer om i ett annat inlägg, jag som behövde en större kylväska och kyckling i kyl och frys, perfa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats