Utav kycklingfärsen som jag fick hem fick det bli kycklingburgare. Enkelt, snabbt och gott! Precis som det ska vara. Kronfågel har den bästa kvalitén på kyckling enligt min mening och det är verkligen skillnad på kyckling och kyckling. Nästa gång ni handlar kyckling kolla innehållsförteckning så ska ni se hur mycket skit vissa märken innehåller.
.
Hamburgare
1 pkt kycklingfärs
1 ägg
1 st pressad vitlöksklyfta
1 msk kycklingfond (går att utesluta)
paprikakrydda
salt, peppar
Tillbehör
rödlök
salladsblad
tomat
paprika
avocado
sparris
valfri dressing
bröd
.
Blanda alla ingredienser till burgarna och stek på medelvärme tills dom är genomstekta. Medan burgarna steks kan man skiva och förbereda tillbehören. Stek sparris i smör och salta. Montera ihop din burgare precis som du vill med dina tillbehör.
jag körde på Lallersteds nya Mango-Chili dressing som passade perfekt