Älskar ni jordnötssmör? Då måste ni testa det här receptet! Ni måste verkligen! Så goda och inte alls lika söt frosting som cupcakes i normala fall brukar ha. Definitivt en ny favorit.
Muffins
85 g smör
1 dl farinsocker
1 dl socker
2 ägg
2 dl jordnötssmör
2.5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
2 dl hackad valfri choklad
Frosting
125 g smör
1 dl florsocker
1.5 dl jordnötssmör
Sätt ugnen på 175°. Vispa smör, farinsocker och socker fluffigt. Tillsätt äggen ett i taget medan du vispar. Tillsätt jordnötssmöret. Blanda vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och rör sedan försiktigt ner i smeten. Blanda ner mjölk och chokladen. Fyll formarna till hälften och grädda i ca 10-15 minuter för små cupcakes och 20-25 min för stora. Blanda ner alla ingredienser till frostningen och vispa ihop allt. Låt stå i kylen medan muffinsen svalnar och spritsa sedan på frostingen.