BY ROSENGRIP

Parmesanbiffar med lingonsås

Kan vara dom godaste köttfärsbiffarna någonsin?

IMG_3128 IMG_2967

IMG_2996

500 g köttfärs

1 st riven gul lök

2 ägg

1 msk kalvfond (kan uteslutas)

1 dl riven parmesanost

1 st pressad vitlöksklyfta

1 tsk salt

1/2 tsk peppar

.

3 dl grädde

1 tsk soya

1 msk lingon

salt & peppar

(maizena)

Blanda färsen med alla ingredienser och forma till biffar. Stek på medelvärme. Häll ner skyn i en liten kastrull och tillsätt grädde samt soya. Koka upp och låt puttra någon minut. Red med maizena för en tjockare konsistens (jag brukar inte göra det). Tillsätt lingonsylt och smaka av med salt och peppar.

IMG_3147

så saftiga och så perfekta, ny favorit här hemma helt klart

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats