Något jag verkligen har börjat gilla är thailändsk mat! Älskar nu rättare sagt! Så det ska jag bli bättre på att laga här hemma, nedan har du en enkel men super god curry och receptet har jag fått från bästa Camilla 🙂
.
500 g kycklingfilé
1 st lök
1 st paprika
1 st broccolihuvud
3 msk röd curry paste
2 msk olja
2 burkar kokosmjölk
3 st kaffir lime leaves
1.5 msk fisksås
1 tsk socker
1 pressad lime
.
Fräst pastan lite i oljan så att det bubblar men inte bränns vid. Häll på kokosmjölk, kaffir lime leaves, fisksås, socker och limesaft. Låt koka upp. Strimla kycklingen och grönsakerna. Blanda ner och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter. Servera med ris!
Lite senare dyker det upp ett till inlägg från kryssningen 🙂 så kika in mot kvällen!