BY ROSENGRIP

2 st bra hälsotips 

Jag är hemma och betar av jobb denna dag. Det är så mycket som pågår nu men man har inte tillräckligt med tid så det gäller att vara så aktiv som möjligt. Utöver jobb är tvättmaskinerna igång och snart ska jag sätta igång med kvällens middag.
IMG_6447

Medan jag jobbar klunkar jag vatten, 1 liter vatten försöker jag dricka om dagen. Många tycker det är svårt att få i sig så mycket vatten på en dag. Mitt tips är att ha en vattenflaska med sig överallt. Köp dig en snygg flaska som rymmer 0.5 liter så vet du att du måste fylla på den 2 gånger för att få i dig 1 liter. Jag dricker en flaska under dagen och en under ett träningspass. Vatten hjälper till att rena kroppen sörru. 

IMG_6464 

Mitt andra tips är dessa proteinbars jag har upptäckt. 176 kalorier i en hel, innehåller endast naturligt förekommande sockerarter och 37% protein. Jag brukar inte gilla proteinbars men dessa, dom går jag i GOD för ! 

IMG_6489

Såååå god! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennikavonbeetzen

    Älskar dessa bars. Älskar smak av karamell. Går helt klart att jämföra dessa bars med vanlig choklad. Mums!

stats