Torsdagens event var ett perfekt avbrott i vardagen och kunde inte kommit lägligare, jag har fler roligheter inbokade som jag verkligen ser fram emot. Först ut var denna och jag vart inte besviken !
Krabbkakor och bubbel till förrätt möttes jag och min morbror utav när vi steg in i Gastronomin som ligger ovanpå Gondolen.
Erik Lallerstedt var på plats och hälsade oss välkomna samt presenterade sina nyheter för i år, nämligen Bearnaise Tryffel som är gjord på äkta tryffel och Aioli saffran som är gjord på äkta saffran,
Fantastisk utsikt och tanken var att vi skulle vara utomhus men vädret ville annat
Erik Lallerstedt är en prisbelönt kock som drivit flera succérestauranger och har bl.a. belönats med en stjärna i Guide Michelin Alla har väl smakat hans såser ?
Krabbkakorna serverades med Aioli Saffran
Och sedan var det dags att hugga i på grillmaten
Entrecote, svenskt lamm och kalvkorv
Sparris, lök, tomater, svamp, paprika och fänkål
pommes & såser
Recension : Mycket gott ! Helt perfekt ! Och såserna lanseras i bra tid till sommarens alla grillkvällar.
Suddig bild men det var den enda jag fastnade på
Jag och min morbror som var med mig tog en fika på Waynes efteråt
Tummen upp Erik!
Dom här såserna var precis det som fattades i såshyllorna 😉