BY ROSENGRIP

Årets första grillning med Erik Lallerstedt ovanpå Gondolen

Torsdagens event var ett perfekt avbrott i vardagen och kunde inte kommit lägligare, jag har fler roligheter inbokade som jag verkligen ser fram emot. Först ut var denna och jag vart inte besviken ! 

IMG_3024

Krabbkakor och bubbel till förrätt möttes jag och min morbror utav när vi steg in i Gastronomin som ligger ovanpå Gondolen. 

IMG_3026

Erik Lallerstedt var på plats och hälsade oss välkomna samt presenterade sina nyheter för i år, nämligen Bearnaise Tryffel som är gjord på äkta tryffel och Aioli saffran som är gjord på äkta saffran,

IMG_3037

Fantastisk utsikt och tanken var att vi skulle vara utomhus men vädret ville annat

IMG_3027

Erik Lallerstedt är en prisbelönt kock som drivit flera succérestauranger och har bl.a. belönats med en stjärna i Guide Michelin  Alla har väl smakat hans såser ? 

IMG_3035

Krabbkakorna serverades med Aioli Saffran

IMG_3060

Och sedan var det dags att hugga i på grillmaten

IMG_3061

Entrecote, svenskt lamm och kalvkorv 

IMG_3067

Sparris, lök, tomater, svamp, paprika och fänkål

IMG_3068

pommes & såser

IMG_3042

Recension : Mycket gott ! Helt perfekt ! Och såserna lanseras i bra tid till sommarens alla grillkvällar.

IMG_3090

Suddig bild men det var den enda jag fastnade på 

IMG_3095

Jag och min morbror som var med mig tog en fika på Waynes efteråt

IMG_3160

Tummen upp Erik! 

IMG_3156

Dom här såserna var precis det som fattades i såshyllorna 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats