Lövbiffs pasta
400 – 500 g Lövbiff
1 paprika
5- 6 champinjoner
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiché
1 tsk dijonsenap
salt & peppar
chiliflingor eller sambal
Koka pastan. Skär grönsaker och biff i bitar och stek tills allt är färdigt. Överstek inte för då blir biffen seg. Hellre lite rosa än gummi! Blanda ner grädde, creme fraiche och senap. Krydda med salt, peppar, chiliflingor eller sambal. Låt puttra någon minut och blanda sedan ner spaghetten. Servera med lite färsk ruccola! Bon aptit!
Lät riktigt gott!
Hur många portioner är receptet till? 🙂
Oj det beror på hur mycket man äter men säg 4 st och en matlåda 😀
Tack för svar! 😀
Tack för alla dina recept som du lägger upp här i bloggen. Känns som att december blir månaden med alla dina recept. Idag blir det Fransk laxgratäng och Lövbiffspastan gjorde jag i fredags. Något för lite dijonsenap i mitt tycke men nästa gång blir det mera. Tack igen för att du delar med dig.
Camilla, tack så jätte mycket för dina fina ord och vad kul! Då tycker jag definitivt att du ska öka på med dijonsenap 🙂 jag älskar dijonsenap, kan nästan inte bli för mycket. 🙂