BY ROSENGRIP

Lövbiffs pasta

400 – 500 g Lövbiff

1 paprika

5- 6 champinjoner

2 dl vispgrädde

2 dl creme fraiché

1 tsk dijonsenap

salt & peppar

chiliflingor eller sambal

Koka pastan. Skär grönsaker och biff i bitar och stek tills allt är färdigt. Överstek inte för då blir biffen seg. Hellre lite rosa än gummi! Blanda ner grädde, creme fraiche och senap. Krydda med salt, peppar, chiliflingor eller sambal. Låt puttra någon minut och blanda sedan ner spaghetten. Servera med lite färsk ruccola! Bon aptit!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Tack för alla dina recept som du lägger upp här i bloggen. Känns som att december blir månaden med alla dina recept. Idag blir det Fransk laxgratäng och Lövbiffspastan gjorde jag i fredags. Något för lite dijonsenap i mitt tycke men nästa gång blir det mera. Tack igen för att du delar med dig.

    1. Daniella

      Camilla, tack så jätte mycket för dina fina ord och vad kul! Då tycker jag definitivt att du ska öka på med dijonsenap 🙂 jag älskar dijonsenap, kan nästan inte bli för mycket. 🙂

stats