BY ROSENGRIP

Salami & fetaost fylld kycklingfilé

Gårdagens middag hemma hos oss såg ut så här och var en väldigt god sådan!

.

4 st kycklingfilé

olja eller smör

salt & peppar

8 skivor salami

8 skivor fetaost

8 st soltorkade tomater

Basilika

.

Sätt ugnen på 175°. Stek kycklingen i en stekpanna någon minut på varje sida så att den får en fin färg. Skär sedan ett snitt i mitten på filén. Krydda med salt & peppar. Fyll filén med salami, fetaost och soltorkade tomater. Avsluta med basilika högst upp och sätt in i ugnen. Stek i ca 20-25 minuter tills kycklingen är färdig. Akta så att den inte steks för länge för då blir den torr.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats