BY ROSENGRIP

Acai Bowl – Körsbär & Hallon

Jag håller på att skolar in Adam så jag får inte så mycket gjort nu men snart så får jag mera frihet då ska det jobbas för fullt. Jag var en sväng i stan igår och shoppade lite. Hann tvätta och körde ett träningspass på kvällen eftersom jag inte hann träna på dagen. Att träna på kvällar som mamma är riktigt tungt för energinivån är lika med noll men min taktik är att inte tänka på vart jag ska utan bara klä på mig medan jag tänker på annat. Sen handlar det om prioritering. Jag kommer ändå inte sova utan ligga i soffan framför datorn så då kan jag lika gärna bränna kalorier. Vill jag gå i shorts i sommar eller vill jag ha ångest över att inte kunna gå i shorts?

IMG_3335

Ännu en Acai Bowl, återigen en portion mixad med en halv banan och lite Agavesirap. Toppad med hallon, körsbär, granola och kokosflingor. Fasiken så gott det är!

IMG_3312

Om jag kan gå iväg idag vid inskolningen ska jag passa på att klippa mig och köpa en ny foundation

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats