BY ROSENGRIP

Adams konstiga sovrutin

Du som följer mig på snap har redan sett Adams konstiga sovrutin men för dig som inte har det ska få höra det knäppaste. Den lilla knubbiga har fått någon knäpp och drar upp madrassen när han ska sova. Han viker upp den och lägger sig under den och ligger alltså på träunderlaget med sin kudde. Jag hör när han gör det här i sitt rum men kan inte gå in för jag måste låta han somna först innan jag rättar till honom dvs lägger honom på madrassen igen. Vad är detta för konstigheter och hur kan han tycka det är bekvämt att ligga på så hårt underlag. Tokis! Nästan varje natt gör han så.
Följ mig på snap så att du inte missar fler konstigheter. Det dyker upp ett och annat där 🙂 byrosengrip heter jag på snap och nu ska jag sätta fart för jag ska nämligen in till söder idag och hålla en vän sällskap. Bloggen kommer inte eka tomt dock. Det dyker upp ett lunchtips och ett kvällsinlägg 🙂

IMG_3892

Jag gillar att köpa mina blommor på måndagar istället för fredagar och om man har tur så håller dom sig ända till måndagen därpå. På måndagar brukar jag oftast storstäda och tvätta så då tycker jag att det passar med nya blommor. Jag var på coop och handlade på mig tulpaner i måndags och fyllde kyl och frys.

IMG_3899

hitta även dessa, gissa om någon vart glad när han kom hem 🙂

IMG_3909

Jag tänkte köpa ett par snygga helsvarta först typ ett par Hunter men det hade bara gjort mig lycklig inte Adrian så jag valde hans lilla lycka. Nu för tiden är det alla möjliga dagiskläder som inhandlas med olika motiv, figurer och dylikt.

IMG_3943

en ny liten blomma följde även med hem, den påminner lite om en krydda 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats