BY ROSENGRIP

Bad och lek

Vilken sommarvärme vi har haft idag men det hade vi koll på jag och Linda. Vi träffades upp tidigt och satte oss med barnen utanför mig och lappade sol medan kidsen badade. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och åt pizza till lunch. Barnen åt glass och var nöjda för det mesta. Jag ligger nu helt utslagen i soffan och barnen däckade innan kl sju båda två. Thank u lord! Jag ska hoppa in i duschen och skrubba mig nu och efteråt blir det sängen direkt. Jag behöver komma ikapp med lite sömn känner jag. Imorgon väntas en lika varm dag så det är parkhäng och bad på schemat då också.

IMG_7856

så här glad är man när man blir hämtad från förskolan tidigare och slipper vila lunch

IMG_7857

fina ungar som leker så bra ihop

IMG_7864 IMG_7862

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats