BY ROSENGRIP

Bloggens självkänsla sviker också ibland

Har ni känt så någon gång? Att bloggen inte duger ibland. Det kan vara svårt att förstå för någon som inte bloggar men vi som bloggar har också upp och ner perioder med bloggen då man ibland känner att bloggen är mindre bra och att man inte har något att skriva om. När bloggen har bra dagar publiceras det inlägg på löpande band och man känner sig i ett grymt flow men det är inte alltid den är det och man hinner inte alltid riktigt med. Vilket inte är så konstigt när man har barn och speciellt när man har två barn. Jag tycker faktiskt att det är grymt att man ens klarar av att blogga när man har barn.

Jag tidsinställer ofta inlägg för att hinna med och det hade nog inte gått att blogga från datorn annars. På dagarna kräver Adam mycket närhet och sover aldrig själv utan vaknar så fort jag lägger ifrån mig honom men går vi ut så sover han som en stock och somnar oftast direkt så fort bilen börjar rulla. Klockan tre kommer Adrian hem och då är det fullt ös tills det är dags att sova och det finns inga lediga stunder.

Hemmet ser ut som kaos precis som hemma hos andra småbarnsfamiljer och jag låter det självklart vara så tills det är dags för nattning. Då brukar jag och Rechen hjälpas åt att plocka ihop så det är städat innan barnen sover. Så tro inte att hemmet är superstädat hela dagarna, barnen leker själva och jag bloggar i lugn och ro. Det är en omöjlighet. Skillnaden mellan små barnsfamiljer är väl hur snabbt man städar upp kaoset.

Jag älskar Adrians ålder nu och tycker det är så himla roligt att leka med honom. Det är riktigt kul att iaktta honom och lyssna på allt som försiggår i hans lilla huvud. Min smarta lilla kille är så medveten och språket är imponerande som hans dagisfröknar brukar säga 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Rogers

  Jag känner precis igen mig i det du skriver. Jag försöker också göra tidsinställda inlägg ibland. Det senaste har mina läsare minskat, jag vet inte riktigt varför. Kanske är innehållet för dåligt, tråkigt, gles uppdaterat, ger konstig känsla. Lillan hos oss vill inte heller sova ensam och vår kotte kommer klockan tre och röjer runt. Min man jobbar alltid kväll, så jag städar hemmet när barnen sover. Det är något jag måste göra även om jag ibland önskar att jag kunde släppa det, slänga mig i soffan och läsa den bok. Sedan sätter jag mig och bloggar, försöker skriva inlägg, och redigerar mina bilder (vilket jag älskar att göra). Nu känns det mest bara tråkigt dock, men ändå känner jag mig ”tvungen”.. så konstigt. Jag älskar din blogg, jag tycker om dina bilder och du verkar vara så grym! Jag tror dina läsare har full förståelse för om du inte hinner eller orkar blogga, vi hänger kvar ändå! Dessutom har jag till och med rekommenderat bloggen till min mamma, haha, mest för alla dina goda recept. Och för all annan inspiration som hittas här. Hoppas du och din familj får en skön helg. Stor kram!

  1. Daniella

   Sandra,
   Ja det är juh så, det går upp och ner. Din blogg är underbar och du hittar nog inspirationen snart igen 🙂 tack fina du 🙂 kram på er

 2. Ruki

  Jag tycker du levererar när det gäller din blogg! Du sj som skriver kanske känner att du inte skriver intressanta saker men som läsare tycker jag det är intressant att läsa din blogg 🙂
  Kanske känns tråkigt att skriva om sin vardag men det är faktiskt det som är roligt att läsa om.
  Har sett på andra bloggar där dom bloggar 1 gång per timme, du kanske också kan göra det om du vill ha lite variation på din blogg. Sen kanske du kan tipsa om vad man kan ha i en BB väska och vad som behövs i en bebis garderob, bas grejer liksom då jag ska bli mamma hihi. Alltid roligt att läsa om tips o ideer.

 3. channel

  Hej!!
  Måste bara såå kommentera att jag älskar din blogg! Verkligen rolig och läsa, för att du skriver om så mycket familj, mat, mode.. osv. Tummen upp verkligen för bloggen !!

stats