BY ROSENGRIP

Bloggröra

Jag fick precis kritik på bloggen och jag håller med. Min blogg är en enda stor röra just nu. Jag ber om ursäkt för det. Båda barnen hemma, en kamera som jag inte förstår och hatar just nu, mycket att tänka på, två kalas att planera, barn som ska aktiveras och sen en blogg på det. Hemmet och alla andra vardagsbestyr. Det blir mycket ibland och jag försöker så gott det går. Till något positivare. Det blir semester för oss, jippi!!! Ingen är gladare än mig. Vi har hyrt ett hus och åker nästa vecka till en skärgårdsö. Några vänner kommer bo i vår lägenhet så länge och det känns tryggt. Så idag måste jag tvätta och skriva inköpslistor. Packningslista har jag redan på datorn som jag nästan alltid går efter (kontrollfreak). Många tycker att det är överdrivet men jag gillar inte att behöva åka hundra gånger till affären för att komplettera med sånt som man behöver. Ok om man inte har barn men när man har barn vill man ha allt med sig. 

 
Lite mobilbilder från dom senaste dagarna, strandhäng med fina Linda och hennes barn 

 
Adrian gillar inte att bada om det inte är en barnpool vilket är skönt för mig 

 
När man vänder ryggen till sina barn bestämmer dom sig för att sätta sig i poolen hemma hos Samira med kläderna på

 
Tjockisbullen fick en egen balja att bada i. Bästa köpet någonsin. Han sitter där i hur länge som helst medan Adrian badar i barnpoolen och jag vilar på filten

 
Igår gick jag, min mamma och morbror med Adrian till grönan 

 
Det vart en hit kan man säga, vi tog inte så mycket bilder eftersom vi var för upptagna med att ha roligt 

  
Slog till på en Honeycomb glass

 
Nu ska ja fixa tvätten och sen blir det en vända till centrum. Någon som vet något som verkligen måste med till landet och inte får glömmas ?

      

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Hejsan.

    Vilka underbara barn du har.. Jag ska själv få barn men har svårt för att hitta bra namn och speciellt andranamn. Har du andranamn till dina barn? Vad tycker du själv om andranamn?

    Med vänlig hälsning Diana

stats