BY ROSENGRIP

Det är så jag är.

Barnen sover och jag sitter här och skriver med en stor kopp te. Adam krånglar och vill helst ha mig som sin personliga napp tills han somnar in djupt dvs vid tio. Jag försöker med vanlig napp men han tvärvägrar och så håller vi på från åtta till tio. Så min egentid har minskat rejält och jag hinner inte med lika mycket. Igår sket jag i att pilla på mobilen eller öppna datorn när han väl somnade och ställde mig i köket istället. Började laga mat för att slappna av. Blev klar vid halv tolv och då fick jag ihop två rätter.

Att laga mat eller baka är som en sorts terapi för mig. Många undrar hur jag orkar städa och stå i köket med två barn samt blogga men det går för det är min hobby. Det är också en sorts tillfredsställelse att veta att det alltid finns mat till barn och man i kylskåpet och att dom har det rent. Jag kan inte somna om hemmet inte är i ordning plockat och jag klarar inte av att vakna till ett stökigt hem. Det är så JAG är och det betyder inte att det är rätt eller fel utan det är vad som passar oss.

Alla är olika och får göra som dom vill men jag tycker inte det är rätt att sitta och tycka att man städar och håller på för mycket bara för att man själv inte har det som en hobby. Jag kan också tycka men jag gör inte det för det angår inte mig hur andra väljer att ha det. Jag gillar att ha det fint JÄMT och att äta gott. Det är därför jag lägger ner min tid på det istället för att göra annat. Då var det klargjort.

älskar den här bilden på oss. Alltid vi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Håller med ovanstående:-)
  Jag är lite av samma sort.
  Så roligt när du lägger ut recept:-) fortsätt med det.
  Gillar att läsa din blogg

  Kram Sara i Göteborg

 2. V

  Jag håller med o förstår dig. Alla har en sysselsättning när de får lite egentid över. Då passar jag på att städa o sedan läsa favorit bloggarna. Det e min roliga sysselsättning och det är ett sätt för mig att varva ner. Andra läser en bok, plockar fram symaskinen eller tar ett långt bada. Det är väl tur att vi funkar olika 🙂
  Fin o ärlig blogg daniella. Vissa bloggar endast om ”dagens höjdpunkt” men du ger en verklig bild av vardagen. Kram

stats