BY ROSENGRIP

Dubbelboosta dig med de allra nyttigaste dryckerna i vår

Superfood – trender är här för att stanna och nu är det lättare än någonsin att få i sig alla nyttigheter på ett gott, snyggt och 100% ekologiskt sätt! Guru Happy är ett svenskt hälsodrycksföretag som tagit fram två unika superfood – drycker, helt utan konserveringsmedel eller oidentifierbara ingredienser. Med sina friska smaker är de ett alternativ juice, läsk eller koffeinhaltiga drycker.

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 19.37.23Guru Happy är gjort på det kompletta näringstillskottet vetegräs. Varje flaska innehåller 3300 mg vetegräspulver som i sin tur innehåller samtliga livsnödvändiga aminosyror, mineraler, vitaminer, klorofyll och enzymer. Vetegräs hjälper kroppen att rensa tarmarna, alkalisera blodets pH-värde, stimulera enzymproduktionen och balansera blodsockernivån.

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 19.36.47

Macatac är en energi och återhämtningsdryck med oändligt många positiva hälsoeffekter. En flaska innehåller 1000 mg macaextrakt från Macarot. Maca anses kunna hjälpa kroppen att skydda sig mot sjukdomar och verkar antidepressivt. Roten innehåller även aminosyror, vitaminer och mineraler som kalcium och magnesium som avhjälper stela muskler, sömsvårigheter och stress.

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 19.37.40 Skärmavbild 2015-04-24 kl. 19.37.55

Macatac är kolsyrad och smaksatt med päron, blåbär och svartvinbär toppad med en nypa råsocker

Jag fick hem en kartong prover och jag måste säga att jag är positivt överraskad över smaken och effekten, helt klart en ny favo dryck

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats