BY ROSENGRIP

En dag hos oss & Fatimas hand

Regn innebär hemma mys denna dag och det är lika bra för jag har lite att göra. Eller jag har alltid något att göra och undrar ibland ifall mina listor någon gång kommer vara tomma. Det är det jag siktar på iallafall.

.

Fick en fråga om hur mina dagar ser ut nu och dom ser på ett ungefär ut så här. Oftast vaknar vi vid sju utav att Adrian kommer in och vill kolla tecknat på sin Ipad. Vi drar oss i sängen tills klockan blir åtta och det är dags att gå upp. Adrian förbereds inför förskolan medan lillebror hänger i babysittern. Rechen lämnar Adrian klockan nio och åker sen till jobbet. Jag ammar, byter blöja, städar, förbereder mat och umgås med lillebror. Tiden går jätte snabbt och rätt var det är så ska Adrian hämtas. Jag och lillebror promenerar till förskolan och hämtar honom antingen med vagnen eller i bärselen. Adrian vill aldrig gå hem så vi stannar alltid kvar och leker i vår stora park eller tar en promenad. Vi kommer innanför dörren vid fyra tiden och leker lite. Rechen kommer hem senast fem och lagar antingen mat eller leker med barnen medan jag lagar mat. Vi äter allihopa tillsammans och illebror hänger i babysittern bredvid. Efter maten är det pyjamas på och mys i soffan innan det är dags att sova. När klockan har blivit ca halv åtta börjar vi natta. Antingen nattar Rechen Adrian medan jag nattar lillebror eller så nattar jag Adrian och lillebror samtidigt i Adrians rum. Då sitter jag på Adrians stol som står bredvid sängen med lillebror i famnen och Adrian ligger i sin säng och läser bok. Vi läser tills han inte orkar eller vill något mer och sen sitter jag med honom tills han somnar. Lillebror somnar oftast före. När Adrian har somnat hänger vi i soffan och tar det lugnt tills vi tackar för oss vi också. Lillebror sover i sitt babynest med oss i sängen. Så ser en vanlig hemma dag ut för oss.

.

Denna fina kudde med Fatimas hand på har fått flytta in hos oss

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Blir så nyfiken på hur du får lillebror att sova själv i nestet? Har en liten kille hemma som är en riktig närhetsjunkie (dock några veckor yngre) och han vaknar alltid när jag försöker flytta honom till nestet. Tack för en fin blogg!

  2. Ela

    Hej fina Daniella.

    Har inte lillebror fatt ngt namn än? Har man inte typ max 10 dagar pa sig att namge en bebis? Känns lite underligt att han fortfarade inte fatt ett eget namn??

    Sen har jag en frga till, vill ni ha mer barn :)?

stats