BY ROSENGRIP

Frittata med bacon & sparris

Hold your horses! Varför har jag aldrig provat att göra Frittata tidigare? Så enkelt, gott och mättande samt billigt för den delen ! Stort plus på denna och jag lyckades tillaga den helt perfekt i smaker och konsistens,

IMG_2837

.

1/2 rödlök

1 pkt bacon

1 knippe sparris

8 st cocktailtomater

6 st kokta potatisar

6 ägg

1 dl vispgrädde

2 dl riven parmesan

salt & peppar

.

Sätt ugnen på 160 g. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i någon minut tills den börjar bli mjuk. Hacka sparrisen (spara några till garnering), lök och bacon. Tärna potatisen och halvera tomaterna. Stek lök och bacon i en stekpanna. Blanda ner sparrisen och potatisen. Stek med i någon minut och ha i tomater. Stek någon minut till tills tomaterna är mjuka. Blanda grädde, ost och ägg i en bunke. Krydda med salt och peppar. Häll över äggsmeten och blanda försiktigt lite snabbt. Garnera med sparris och ställ in i ugnen ca 20-25 minuter tills den har ”stannat”.

IMG_2903 IMG_2990

Du ser juh, le perfectionale !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats