BY ROSENGRIP

Gastrofy, den bästa matkassetjänsten

Ok vi har blivit bombarderade med reklam om Linas Matkasse lite överallt eller hur? Nu finns Gastrofy! Hur skiljer Gastrofy sig från andra matkassetjänster? Man får nämligen som kund själv bestämma vad som ska finnas i ens matkasse. Hur bra? Jag har provat och resultatet ser ni nedan.

IMG_0702

Gastrofy budade hem en korg med deras favorit recept

IMG_0709 IMG_0713

så fräscht, enkelt och smidigt

IMG_0720 IMG_0722

love it! It’s all about the details…

IMG_0736

ekologiskt gillar vi

IMG_0756

Citronrostad kyckling med örter, potatis och vitlökssås stod på menyn

IMG_0768 IMG_0804

800 g tinade kycklingben/klubbor

2 st citroner

4 st vitlöksklyftor

1 st gul lök

800 g potatis

3 msk olivolja

1 msk flytande honung

1 kruka färsk persilja

1/2 kruka basilika

.

Sätt ugnen på 200°. Tvätta potatisen och skär dom i skivor. Hacka färsk persilja och basilika grovt. Skala lök och vitlök, skär den gula löken i stora klyftor och krossa vitlöksklyftorna lite lätt. Tvätta citronerna ordentligt och dela dom på mitten. Lägg kyckling, potatis, lök, vitlök och citronhalvor på en ugnsplåt. Krydda med persilja, en halv kruka basilika, salt och peppar. Ringla över olivolja och honung. Blanda om ordentligt med händerna. Se till så att citronhalvorna ligger med fruktköttet uppåt. Sätt in i ugnen ca 40 minuter.

IMG_0872

Vitlökssås

.

1/2 kruka basilika

2 dl creme fraiche

1 vitlöksklyfta

salt

peppar

citron

Blanda créme fraiche, basilika, pressad vitlök, salt och peppar i en skål. Smaka eventuellt av med lite citronsaft.

IMG_0987

Vilken rätt! Alla smaker var perfekta med varandra och det gick snabbt att tillaga, tummen upp från alla oss som älskade maten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats