BY ROSENGRIP

Godaste Granolan

Har du här!

Desktop9

.

5 dl havregryn

5 dl rågflingor

2 dl linfrön

2 dl solrosfrön

2 dl riven kokos

1 dl sesamfrön

1 dl pumpakärnor

2 dl valfria hackade nötter (jag använde sötmandel)

0.5 tsk salt

1 tsk vaniljsocker eller 2 krm äkta vaniljpulver

0.5 dl honung

4 msk rapsolja

2 dl vatten

.

Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda honung, olja & vatten i en skål och rör ner i dem torra ingredienserna. Rör ordentligt så att det blir jämt fördelat. Häll ut allt på en plåt och rosta i ugnen ca 20-30 minuter. Rör om var 10 minut så att inget bränns vid.man kan efter att man har rostat grynen blanda ner valfri torkad frukt om man vill

Skärmavbild 2014-08-13 kl. 10.11.25

Adam är på förskolan och hänger där själv idag fram till klockan två. Wiiihuuu det betyder att jag kommer få mycket gjort. Jag börjar med ett träningspass och efter det en god lunch. Sen ska jag fixa mig och packa för vi åker iväg idag, vart får du se lite senare så kika in då 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nora87

  Jag tror du hade en blogg innan du fick dina kids. Du hängde mycket med min barndoms vän S….a från Marockan Sen hittade jag din blogg igen och på några bilder har jag hittat en fin kollega som jobbade med mig på försäkringskassan J. Lite häftigt att man har två gemensamma 🙂

 2. Nora87

  På bilderna så är du oftast själv, då e de nog för han kanske inte vill synas. Han var mer oftare innan, njut så mycket i båten kram

  1. Daniella

   nej då han är med men han är petigare än mig när det kommer till bilder på sig själv 🙂 oftast han som tar bilderna på mig. Tack fina du 🙂

 3. Nora87

  Hej Daniella, tycker om följa din vardag tillsammans med dina socker söta pojkar. Men jag undrar en sak har du skild dig eller separerat från pojkarnas pappa? Kram fina du

stats