BY ROSENGRIP

Hasselbacks potatis

potatis

smör

salt

ströbröd eller torr riven ost (jag körde utan för jag hade inget utav dem hemma)

Sätt ugnen på 225°. Skala potatisen och skär tunna skivor längs hela utan att skära igenom. Lägg potatisen i en ugnsform och pensla med smör. Sätt in i ugnen ca 20 minuter och ta sedan ut för att pensla en gång till. Salta och strö över lite ströbröd eller torr riven ost och sätt in potatisen i ugnen igen ca 20-25 minuter till. Känn med en sticka att potatisen är färdig och ta sedan ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. vicky

    Jag hade aldrig gjort hasselbackspotatis tidigare men tyckte alltid att det såg så gott ut och när jag såg det här inlägget blev jag inspirerad. Fasiken vad gott och enkelt det är. Tipsade även andra mammor om det och två av dem fixade också det direkt och tyckte att det va supergott! Så jättetack för inspirationen, inte bara för denna rätt 😉

stats