BY ROSENGRIP

Helgrecept på Vimedbarns startsida

Kikar in snabbt och  säger hej. Min mobil är helt paj så den måste in på lagning pronto så det blir ingen uppdatering förrän jag kommer hem och kan blogga från datorn. Jag är hemma hos min svägerska nu med hela familjen. Hennes man fyller 30 år så det ska firas med god mat och massa skoj. Vi har en helt underbar sammanhållning i vår familj och det tackar jag för.

Tidigare på förmiddagen var jag inne i stan på Loppi event som hölls på Clarion sign denna gång men mer om det när jag kommer hem.

Skärmavbild 2015-04-25 kl. 16.44.58 Skärmavbild 2015-04-25 kl. 16.45.24

jag publicerar ett recept i veckan nu på Vimedbarns startsida, kul va? Så in på framsidan på fredagar för mer inspiration, jag kommer varva nya recept med gamla favoriter

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats