Jag fick hem lite nya produkter som sagt och det var inga problem att tillaga något med dom. Min fantasi brukar aldrig tryta och min att laga lista tar aldrig slut 🙂
Utav den stekta och tärnade minutkycklingen föll valet självklart på att laga en Pyttipanna 🙂
.
1 liten gul lök
4 st kokta potatisar
1 pkt tärnad minutfilé från Kronfågel
0.5 dl färsk hackad persilja
Salt & peppar
ägg till servering
.
Hacka löken fint och skär potatisen i små tärningar. Stek löken mjuk och lägg sedan i en bunke. Stek därefter potatisen tills den får en fin färg och blanda ner i bunken. Stek till sist kycklingen lite lätt så att den får lite färg och blanda ner tillsammans med resten. Häll ut allt i stekpannan igen och krydda med salt och peppar. Rör runt på låg värme ca 30 sekunder och blanda sedan ner persiljan. Servera med ett stekt ägg och rödbetor om man vill. Jag skippade 🙂
Hur enkelt var inte detta?