BY ROSENGRIP

Kalkon och Keso sallad

God morgon! Första inskolningsdagen och jag är inte ett dugg orolig eller nervös. Jag älskar barnens förskola och känner redan all personal där och dom känner Adam. Dessutom är det andra barnet så jag vet hur bra det här kommer bli för Adam. Han är ingen bebis längre och kommer nu utvecklas i raketfart. Det var helt andra bullar när Adrian skulle inskolas. Ångesten höll på att äta upp mig och tanken på att jag skulle lämna ifrån mig mitt barn till ”främlingar” var vidrig. Det man inte förstod då var hur bra det var för barnen och dessutom var det mitt första barn. Dessutom är det lättare nu eftersom jag känner alla på barnens förskola, är supernöjd med den och att han kommer träffa Adrian när dom går ut och leker. Storebror är bara på avdelningen ovanför om det är något. 

IMG_2848

Här är ett till salladstips, nämligen kalkon och keso sallad. 

IMG_2832

Coops kalkon är min absoluta favorit, både denna och deras storpack skivade 

IMG_2838

Keso innehåller bra med protein och jag köper alltid naturell för den är ”ren”

IMG_2854

Salladsblad, gurka, cocktailtomater, keso och kalkon. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats