i en Scanpan med lite tjockare botten som ger en jämn och fin värmespridning ger dom perfekta pannkakorna
det här fina budet kom hem till mig förra helgen och jag ställde mig och gjorde pannkakor på direkten
Älskar Scanpans stekpannor ! Jag har en större sen tidigare och är super nöjd med den.
och nu har vi en till pannkakor också, perfekt eftersom det steks så mycket pannkakor i det här huset.
jag ändrade om lite i receptet som kom med och adderade rostad kokos
Voila!
.
2.5 dl kokos
2 ägg
2.75 dl vetemjöl
5.5 dl mjölk
2 krm bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
25 g brynt smör
.
Rosta kokosen i en torr stekpanna tills den får lite färg. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ut mjölblandningen i hälften utav mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg och salt. Blanda ner nästan all kokos. Spara lite till serveringen. Bryn smöret och blanda ner i smeten. Servera med banan, bär, grädde och lite kokos.
Mums !