BY ROSENGRIP

Kokospannkakor

i en Scanpan med lite tjockare botten som ger en jämn och fin värmespridning ger dom perfekta pannkakorna
IMG_5042

det här fina budet kom hem till mig förra helgen och jag ställde mig och gjorde pannkakor på direkten
IMG_5053IMG_5058IMG_5073

Älskar Scanpans stekpannor ! Jag har en större sen tidigare och är super nöjd med den.
IMG_5090

och nu har vi en till pannkakor också, perfekt eftersom det steks så mycket pannkakor i det här huset.
IMG_5237

jag ändrade om lite i receptet som kom med och adderade rostad kokos
IMG_5245IMG_5251IMG_5271

Voila!

.

2.5 dl kokos

2 ägg

2.75 dl vetemjöl

5.5 dl mjölk

2 krm bakpulver

1 tsk vaniljsocker

1 krm salt

25 g brynt smör

.

Rosta kokosen i en torr stekpanna tills den får lite färg. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ut mjölblandningen i hälften utav mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg och salt. Blanda ner nästan all kokos. Spara lite till serveringen. Bryn smöret och blanda ner i smeten. Servera med banan, bär, grädde och lite kokos.

IMG_5374

Mums !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats