BY ROSENGRIP

Kycklinggratäng med paprika & chili

1 pkt kycklingfilé

10-12 potatisar

1-2 tomater

2.5 dl haricot verts

2 dl créme fraiche paprika och chili

3 dl grädde

1 dl mjölk

2 tsk fond (kan uteslutas)

2 dl riven ost

Cayennepeppar

Salt

Sätt ugnen på 225. Skala och koka potatisen. Krydda och stek kycklingfiléerna tills dem är färdiga. Skiva potatisen och skär kycklingen i bitar. Lägg i en ugnsform och strö över haricot verts. Tärna tomaterna och strö över. Koka upp créme fraiche, grädde, mjölk och fond. Häll över allt i formen och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20-25 minuter tills allt har fått en fin gyllene brun färg. Mums filibabba och man har en enkel vardags rätt som smakar super!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats