BY ROSENGRIP

Kycklingsoppa med panang curry

Middagstips! Enkelt och så gott!

.

1 pkt kycklingfilé

1 pkt frysta wok grönsaker (hade det hemma annars kan man ta valfria färska grönsaker)

1 burk panang curry

1 burk kokosmjölk

1 dl grädde

salt

Stek kycklingen och grönsakerna i en stekpanna tills dem har fått en fin färg. Häll sedan över allt till en kastrull utan någon vätska. Blanda ner panang curry, kokosmjölk och grädde. Koka upp och låt koka i 5-10 minuter. Smaka av med salt. Mycket gott och framförallt enkelt!

.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elzana

    SÅÅÅÅÅ gott! & så enkelt! ÄLSKAR dina recept & använder mig utav de ca 2 ggr vecka 😀 tack! Imorgon står bounty rutor på schemat! Älskar din blogg

stats