Gaaaah inläggen samlas på så det gäller att blogga undan idag. Hemmet är upp och ner bara på en dag och jag sitter alltid och undrar hur det kan gå så snabbt från att allt är på sin plats till att det ser ut som en tornado har svept förbi bara på några timmar. Det motsatta könet är boven så klart. Dom är alltid bovarna. Vad världen hade varit kaos utan oss kvinnor! Jag ska iallafall ha en riktig hemma dag med städning i vanlig ordning, laga mat och blogga. Tänker hoppa träningen och försöka hinna tvätta på kvällen också. Så fort min tvättkorg är full så tvättar jag. Klarar inte av att se något plagg sticka ut ur den.
I onsdags plockade jag upp min fina mamma och åkte till Restaurant Pelikan som ligger på Blekingegatan.
Fantastiska lokaler och restaurangen hade en så fascinerande historia, söders Sturehof kan vi kalla den så har du inte varit där måste du göra ett besök snarast. Riktig husmanskost serveras!
Arcus hade bjudit in för att presentera julens produktnyheter
Vi fick prova Ekologisk vitvinsglögg som serverades kyld, oh my vad god den var! På riktigt! Funderar på att ta in den till min 30 års fest som fördrink.
Det var uppdukat fint i lokalen
och det skulle serveras 3-rätters så det var tur att jag kom hungrig
Skagenröra och svensk chark
Till förrätten provade vi Linie Christmas Edition och Brännmästarens julakvavit från Snälleröds. Brännmästarens hade en fyllig smak av kummin, anis och fänkål.
Huvudrätten, Grillad Hälleflundra med varm gubbröra och skirat smör.
Snygga morsan
Fisken var helt perfekt tillagad
Till den provade vi Aalborg Jule akvavit som serverades kall och hade en rustik smak, passar utmärkt till Julbordet.
Kaffe och tryffel till efterrätt
Min mamma är ingen super duktig fotograf men bilden får duga, måste lära upp henne 🙂