BY ROSENGRIP

Laxfilé med potatissallad (detox)

Jag kom iväg till träningen idag och hann till och med tvätta. Välbehövligt! Träningsvärken har kickat igång och jag har saknat den så. Tre träningspass hittills kan man säga att man är igång på riktigt nu? Hoppas det håller i sig. Adrians sömn har förbättrats avsevärt sedan han fick sin nya säng vilket tyder på att hans juniorsäng var för liten för honom. Vi borde ha köpt en 90 cm säng på en gång istället. Tänk på det ni som byter från spjällsäng. Adam däremot som är snäll som ett litet lamm har varit gnällig idag och igår samt vaknar upp flera gånger efter nattning. Tänder på g? Hoppas det går över snabbt för jag har vant mig att allt går som på räls när det kommer till min yngsta lilla skatt.

Min kära man stod för kvällens middag så jag slapp stå i köket och det tackar jag för. Han slängde ihop en hälsomåltid som bestod utav grillad Laxfilé, potatissallad, groddar och vitlökssås men den gjorde jag.

Laxfilé

groddar

skott

.

Potatissallad (detox)

6 st kalla kokta potatisar

1 knippe rädisor

1 knippe dill

2 msk olivolja

2 tsk dijonsenap

1 msk vatten

salt & svartpeppar

.

Vitlökssås

2 dl kvarg

1-2 st vitlöksklyftor

citronsaft

olivolja

salt & peppar

.

Skiva potatisen och rädisorna. Hacka dillen och blanda ner. Blanda olja, senap, salt & svartpeppar i en liten skål. Häll över potatisen och blanda. Ställ i kylen så länge. Blanda kvarg med pressad vitlök. Blanda ner en skvätt citronsaft och lite olivolja. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen så länge. Krydda laxen med salt och peppar. Stek eller grilla tills den är färdig. Servera med groddar, skott, vitlökssås, och potatissallad.

.

.

Kvällens tips är groddar  och skott som är sprängfyllda med näring.

– innehåller vitaminer, mineraler, livsviktiga fettsyror, enzymer och protein

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats