6 ägg
250 g turkisk yoghurt
1 dl hasselnötsmjöl
2 dl mandelmjöl
0.5 dl pumpafrön
0.5 dl solrosfrön
0.5 dl sesamfrön
2 tsk chiafrön
2 tsk psylliumfrön
1 tsk linfrön
1 tsk salt
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175° och klä en brödform med bakplåtspapper. Vispa ihop ägg och yoghurt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och blanda sedan ner i äggvispet. Häll smeten i formen och låt svälla ca 10 minuter. Grädda längst ner i ugnen i ca 70-75 minuter.
Hejsan Daniella! Jag har länge varit på jakt efter en djuphäftad sänggavel med ett bra pris och jag såg din och förälskade mig i den. Vilket tyg har du valt? Hur snabb var leveransen? Är du nöjd med kvalitén på den? Fick man tygprover hem? Vad kostade frakten?
Ursäkta om jag bombarderar dig med frågor. Älskar din blogg och din inredningsmak.
Ha en fortsatt bra dag.
Många kramar 🙂