BY ROSENGRIP

Lilla Althea <3 Soothie

Vad hände med bloggen den här veckan? Det har varit väldigt fullt upp om man säger så. Jag hoppas på en bättre blogg och jobbvecka imorgon. Helgen har bjudit på mycket skoj men jag har faktiskt varit jätte dålig på att fota. Träningen har lidit enormt men jag var faktiskt på XXL idag och köpte vikter samt stång så att jag kan träna hemma när jag inte hinner gå till gymet. Riktigt snyggt set! Vad mer? Jo våra soffor har rykt och nya beräknas komma i mitten på maj. Yeeeeyyy 🙂 En ny kamera har flyttat in men jag har inte lärt mig några inställningar än så det måste jag försöka hinna denna vecka. Nu tänkte jag faktiskt prova vikterna lite innan jag tackar för mig denna kväll.

IMG_0726

så här såg det ut när jag och Adrian hälsade på en utav våra favo tjejer 🙂

IMG_0721

älskade lilla Althea som är min bästa väns dotter <3

IMG_0808

hur söt????

IMG_0834

helt sjukt, att efter alla dessa års vänskap (16 år) så sitter våra barn bredvid varandra, fantastiskt 🙂

IMG_0789

Jag hade med mig världens bästa nappar till Althea från Avent, nämligen deras populära Soothie nappar.

IMG_0692

dom är för nyfödda upp till tre månader, så himla bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats