BY ROSENGRIP

Mandel & nougat cakepops

Här kommer ytterligare ett recept från Babyshowern, godaste popsen ever! Det här receptet ger ganska många så det går utmärkt att halvera ingredienserna om man inte ska göra så många.

.

ca 25-30 stycken

350 g mjuk kaka (jag använde vanlig köpe sockerkaka)

200 g mandelmassa

200 g nougat marabou

2 påsar mandelkross

.

Riv mandelmassan och smula ner den mjuka kakan. Blanda allt till en kladdig deg. Rulla till bollar och ställ i kylen ca 30 minuter. Smält under tiden chokladen i vattenbad. Häll mandelkrossen i en skål. Ta ut cakepopsen och doppa först pinnen i chokladen och stick sedan in den i bollen. Doppa hela bollen i chokladen och låt chokladen droppa av innan du rullar den i mandelkross. Låt stelna i kylen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Daniella

      man smälter den och rullar bollarna i den, när det står i receptet ”smält chokladen” då är det marabou nougat som ska smältas

stats