BY ROSENGRIP

Musse pigg kalas tema

Här är nästan hela huset vaket och det är glada miner. Efter att jag har lämnat är det promenad, samtal, handla mat och köpa en ny minneskortsläsare. När jag kommer hem igen ska jag fortsätta på ett DIY projekt som jag håller på med. Om jag hinner bli klar idag så kanske du får se vad jag har pysslat med ikväll. Eftersom min minneskortläsare har pajat får du se en throwback så länge.

Eftersom kalas närmar sig tänkte jag att du skulle få se hur det såg ut förra året på Adrians 2 års kalas som var i Musse pigg tema.

3 4 6 9 10 11 13 15 16

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna

  Tack för ditt svar Daniella! Ska bli kul att se vad du hittar på själv kör jag djungeltema el. dinosaurier till min 3 åring nu i dagarna 😉 kram

  1. Daniella

   Ja men mitt kommer oxå vara åt djungel hållet så skicka gärna länk om du bloggar så kan jag kika in för inspiration 🙂

 2. anna

  Hej! Vad fint kalas du fixat. Spännande att se vad du vad du gör i år! Måste bara höra med dig vad det är för centrum du var i ett par inlägg bak där din son leker med stora plastdjur, krokodil mfl. Har tröttnat på dom centrum med lekrum där vi går. Sonen gillar djur så det där såg kul ut ha,ha. Fin blogg du har förresten.

  1. Daniella

   Tack så mycket 🙂 tänkte köra djur tema i år kanske Madagaskar. Det är i Bromma blocks 🙂

stats