BY ROSENGRIP

Ny blogg på Vimedbarn

Vi kom precis hem från pulka backen utanför oss och jag behöver handla pronto för nu är det iskallt! Varma sockor och massa annat behövs. Vi gör inte så mycket nu förutom är hemma och tar det lugnt om vi inte åker pulka utanför oss. Imorgon är det sista dagen på året och jag tycker det är super skönt. Jag längtar verkligen till nästa år för det är så mycket roligt som kommer hända. Jag sitter i denna stund och väntar på min morbror som ska komma till oss och umgås. Vi har handlat allt vi behöver till imorgon och vi är hemma på nyår som vanligt. Älskar att vara hemma på nyår och äta gott. Nu har vi inte mycket till val heller med två barn och vi är så nöjda så.

På tal om roligheter så har min fin vän Anna Maria börjat blogga på Vimedbarn och det är verkligen super roligt! Hon är en fitnessprofil med en killer as body och mamma till underbara lilla Keyla. Så in och spana in henne! Hon hjälpte mig att komma i form efter graviditeten och driver butiken Fitnesslifestyle.

Annie är en stor inspiration!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats