BY ROSENGRIP

Ny soffa

Ni kanske undrar varför det har bytts möbler så många gånger sen vi flytta in. Det är soffan som har ställt till det. Jag ville verkligen ha en soffgrupp och valde Oxford serien från Mio men i helt fel färg. Jag tog grå och jag har sen den dagen vi fick hem den ångrat färgen. Jag har försökt inreda bort missnöjet med olika soffbord, kuddar och annat men inget har funkat. Färgen var för kall för mig och jag tycker den bara passade med vitt vilket till slut blev för vitt för mig. Det är inte riktigt jag. Jag är mer åt det varma, mörka och mysiga hållet så en dag bestämde jag mig för att sälja allt och nu börjar vi om.

färgerna blir nu svart, vitt, beige, lila och silver

nya kuddar från HM home

soffan är en beige hörnsoffa med en liten divan

bordet är mörkbrunt/svart Hemnes från Ikea

Vi är så nöjda! Äntligen har jag hittat rätt

ett svart Buddah huvud från Indiska har flyttat in

Det som är på väg är lampor till fönstren och ljuskoppar till bordet.

Det som ska köpas är matta, lampa, sidobord, tavlor, en lykta och en dryckesvagn (heter det så?)

Imorgon får ni se andra sidan utav vardagsrummet 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helle

  Usch vad kluven jag blir nu. Vår soffan kommer ifrån mio och jag har varit allt annat än nöjd med den. Kvalitén var rent ut sagt skit på alla sätt och vis och jag vill inte göra ännu ett dåligt köp. Dock vet jag att Trademax, EM och Mio har samma leverantör och just Optus soffan finns som Opus hos Mio. Frågan är vart man ska köpa en ny soffa isf. Finns knappt några i beige färg någonstans. Men tack för ditt svar om dina erfarenheter! 🙂

 2. Helle

  Funderar på att köpa en likadan soffa. Hur fungerar den ljusa färgen? Blir den lätt smutsig, färgar t.ex. jeans av sig eller hur tvättar du den?

  1. Daniella

   Inget färgar av sig men barnkladd blir det och då kan man tvätta överdragen men det är ingen bra kvalité på soffan. Dåliga dragkedjor och billigt tyg. Den passar oss just nu pg a barnen men är ingen soffa jag vill ha eller behålla. Så fort dom är äldre kommer jag byta ut den 🙂

  1. Daniella

   Jag är jätte nöjd med den eftersom jag har barn. Man får det man betalar för, t ex så är tyget inte som kvalitén på mio och en dragkedja har gått sönder samt en sömn har gått upp men jag har reklamerat båda gångerna och har då fått nya överdrag till kuddarna. Så ja jag är jätte nöjd eftersom jag slipper vakta barnen hela tiden då den inte var så dyr.

 3. Neelz

  Hi Daniella,
  Your living room looks amazing !
  We have been considering same sofa .. how has been your experience so far ?

 4. Alexandra

  Gud vad snyggt det blev! Undrar också som ovanstående var soffan är köpt och vilken modell? Är på jakt efter just en hörnsoffa.

stats