BY ROSENGRIP

Nytt i vardagsrummet

Jag sitter i denna stund och planerar dagen. Funderar på ifall jag ska ta en promenad till centrum eller inte och ifall jag ska åka hem till min svägerska senare. Adrian hade blivit överlycklig så det lutar nog åt det hållet. Det vart ingen träning igår för hissen upp till SATS var avstängd så egentligen borde jag klämma in ett träningspass istället för att gå till centrum. Får se hur det blir med det men nu måste jag aktivera för annars blir inget gjort.

 

nya underlägg & en silver ananas har fått flytta in hemma hos oss

och som ni ser är det nya soffbordet mörkbrunt och soffan beige

en snygg dammvipa som fått plats i en ny vas på fönsterbrädan

kika in lite senare för ett nyttigt recept 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats